Aktiviti2 summer part 3

Ada sorang lecturer FKKSA dr UTM, prof. NASA dan family dtg ke Finland. Prof. NASA ada attchment di TKK selama sebulan..first weekend in June kami accompany dia dan family tour Helsinki by the sea..tapi masa tu pun cuaca mendung..aiyakkk sgtla sejukk..tapi apapun gambar tetap ada heheh..sket2 je..

P5100216

P5100219

P5100227

P5100231

Kapal ni ke Sweeden

P5100237

P5100241

P5100242

P5100252

P5100253

P5100257P5100260

P5100265

P5100278P5100269

P5100284

Esoknya pulak (Ahad), kami ke Linnamaki, kali ni dpt jugak masuk dan main, anak2 sgt happy (termasuk mak bapak budak skali)….hehhe..cuaca ari ahad tu best dan panas, yg best kat sini,mainan2 dibuat mengikut umur kanak2..even budak kecik mcm Sakianh pun boleh enjoy dgn selamat..:)

P5110294

P5110299

P5110300

P5110304

P5110308

P5110315

P5110316

P5110319

P5110333

P5110334

P5110335P5110339

P5110340

Balik dr Linnamaki, semua kepenatan..tapi sgt sonok sbb anak2 sgt happy dpt main2 di park ni…actually byk lg mainan lain, tp tak snap gambo pun..hehhe..

Advertisements

6 Responses so far »

  1. 1

    fiziskandarz said,

    hey hey hey faizah.. hoho tatau faizah ada blog.. wah wah wah syoknyer jenjalan i like!! 😀 siap pegi estonia tuhs haha besh besh 😉

  2. 2

    faizahabubakar said,

    hihi actually bukan blog pun, ala2 mcm fp je, sbb letak gambo2 je utk family and friends tgk, tak reti nk blogging, semua isu2 jalan2 sambil tangkap gamba:P

  3. 3

    semoga terus bergumbira di sana..dah balik Malaysia nanti Finland menjadi kenangan yang manis kan..?hmm..tak tahan nengok gambo yang selubong kain gebor tuh..hehehe..sejuk bangett ye?

  4. 4

    whooz said,

    uit, aku link blog hang weh

    ni aku punya whooz.wordpress.com

  5. 5

    kak ina lina said,

    wahh syiokk nyaa jenjalan.,,,cantik la … kak ina tunjuk la kat abg gmbr sakinah…abg cakap wahh besar nya sakinah,…nanti nak dukung dia peluk2 dia..kekeke (sure sakinah taknak nya..hahhaa)

  6. 6

    Blog Resipi said,

    Seronoknye banyak aktiviti kat sana.. meriah ramai2 tue.. 🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: