Aktiviti2 summer part 1

Salam family and friends,

Aiyoo sungguh lama tak update ini blog, minta maaf byk2…heheh konon2 mcm bz tp sbnrnya malas:) Weekend ni cuti midsummer, so dpt cuti 3 days in a row, start from Friday 20th sampai Sunday 22nd..jd bersemangat sikit nk update blog nih:) Actually bukan nk update apa2, cuma nk upload gambar2 sempena aktiviti2 summer ni..

Start with BBQ on 1st MAy 2009, di hadapan rumah Puya and family:

P4040097

P4040098

P4040099

 

P4040102

P4040109

P4040122

P4040127

P4040132

P4040137

P4040145

P4040156

P4040160

P4040184

P4040199

P4040204

P4040225

P4040230

Then, jalan2 sekitar Helsinki dan Suomelina, rasanya tgh  May..hehe lupa dahh tarikh:D Actually ari tu kami cdg nk ke Linnamaki, one of the famous dry theme park here in Helsinki, skali tpt tu dh ada company booked for the whole day utk family day derang..so kami pun jalan2 main hentam je..naik bot pi Suomelina just utk lunch..heheh

P4200001

P4200002

P4200004

P4200005

P4200007

Gambar di bawah atas bot masa nak ke Suomelina

P4200008

P4200010

P4200012

Lepas tu battery kamera abis..so gambar kat Suomelina tak dapek nk diupload..hehehe..

adeh letih upload gambar..hehe…part 1 sampai sini dulu k..part 2 pulak nanti menyusul..hehehhe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: